Mistä löydän resurssit verkkokaupan pyörittämiseen?
Me näemme verkkokaupan samalla tavalla kuin minkä tahansa kivijalkaliikkeen:
Aamulla tullaan töihin, valot päälle ja kahvit porisemaan. Tarkistetaan miltä myymälä näyttää, tarvitseeko siivota paikkoja ja onko hyllyillä tavaraa.
Ovatko asiakkaat olleet myöhään liikenteessä ja illan aikana on saattanut tulla kauppoja. Kappas! Asiakkaat ovat olleet pääsääntöisesti illan aikana aktiivisia kun heidän oma työpäivänsä on päättynyt.
Seuraavaksi on toimitettava ostokset. Se tarkoittaa pakettikorttien tekemistä. Mahtuvatko ostokset postilaatikkoon, pakettiautomaattiin vai onko asiakas pyytänyt tomitusta kotiovelle? Lounastauolla postitan paketit, jotta ne ehtivät päivän kuormaan.
Inventaariota tehdessä tuotteet a, b ja c ovat melkein loppumaisillaan. Myynkö saldoa miinukselle koska uuden kuorman pitäisi tulla tällä viikolla? Vai pitäisikö kuitenkin odottaa että kuorma ensin saapuu?
Seuraavana päivänä lähtee käyntiin sesonkiale. Siihen täytyy luoda mainosbanneri, alennushintalaput ja jokin some-kampanja. Voi sentään, tästä tulee kyllä kiireinen päivä. Olisinpa tajunnut aloittaa jo viime viikolla.
Tämä voisi olla aivan tyypillinen työpäivä niin kivijalassa kuin verkossa. Tässä kohtaa on hyvä sisäistää, että verkkokauppa vaatii lähes samat resurssit kuin kivijalkaliike ja sen pyörittämiseen on hyvä varata tarvittavat resurssit. Me voimme auttaa tässä kaikessa ja meidät voi palkata tuntiperusteisesti. Lue lisää kohdasta Verkkokauppias-palvelu sekä Hinnasto.